Dakvenster – Lichtkoepel – Lichtstraten

Nood aan extra lichtinval in uw huis? Extra ventilatie nodig? Ontdek alle oplossingen op onderstaande pagina. Dakwerken Plaisier werkt samen met VELUX en SKYLUX om u steeds topkwaliteit aan te bieden.

Contacteer ons
velux logo
skylux logo

Dakvenster – Lichtkoepel – Lichtstraten

Voor de plaatsing van uw dakvenster, lichtkoepel of lichtstraat werkt Dakwerken Plaisier steeds met topkwaliteit. Het is dan ook een meer dan logische keuze samen te werken met Skylux en Velux. 

Beide bedrijven bieden steeds de perfecte oplossing aan voor uw wensen. Samen met u overlopen we het uitgebreide gamma aan producten. Ontdek hieronder de meest uiteenlopende mogelijkheden. 

Dakvensters voor hellend dak.

Zorg voor daglicht, frisse lucht en een gevoel van meer ruimte in uw huis dankzij de VELUX dakvensters. 

 • 2 in 1 dakvenster : Verdubbel uw daglicht met éen wentelend venster en éen middelste vast venster
 • 3 in 1 dakvenster: Vergroot het gevoel van ruimte. Twee wentelende vensters en één middelste vast venster 
 • Individueel dakvenster: laat daglicht en frisse lucht binnen, zelfs in kleine ruimtes. 
dakvenster hellend dak
Dakvenster Hellend dak
dakvenster hellend dak

Dakvensters voor plat dak.

Je plaatst niet elke dag een daglichtoplossing op je plat dak. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Wil je een maximale lichtinval, thermische isolatie en geluidsisolatie, maar hou je vooral van een strak design? Kies dan voor onze platdakramen met dubbel of driedubbel glas. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar scoren op alle vlakken ongelooflijk goed. 

Een nieuwe leefruimte of extra kantoor? Meer voeling met uw tuin of breidt uw gezin uit? Maak van uw uitbouw de allerleukste plek van uw huis. Profiteer optimaal van al die extra ruimte door te zorgen voor voldoende natuurlijk daglicht in elke hoek, via het dak van uw uitbouw. 

De budgetvriendelijke kunststof koepel

Hou je van veel licht in huis maar wil je een budgetvriendelijke oplossing? Dan is de kunststof lichtkoepel zeker een optie. Het doel van een kunststof lichtkoepel is hetzelfde als een platdakraam: natuurlijk daglicht binnenbrengen in de woning. Het verschil is dat een kunststof lichkoepel geen glazen laag heeft, een platdakvenster wel. De isolatiewaarde is lager bij een lichtkoepel dan bij een platdakvenster. Een kunststof lichtkoepel is wel inbraakwerend, weerbestendig en slagvast.

Combineer glas met kunststof

Combinatie van een glazen venster en een kunststoflichtkoepel

De hybride lichtkoepel (iDome) is een combinatie van een glazen venster en een kunststof lichtkoepel. Je geniet dus van de unieke voordelen van allebei. Hybride koepels zijn geluids- en inbraakwerend, doorvalveilig en hebben een perfecte lucht- en waterdichtheid. Dankzij de kunststofkoepel heb je ook nog een zelfreinigend effect bij regen.

Platdakraam Plaisier
platdakraam vervangen
Contacteer ons voor meer info


  Aanvraag OfferteAlgemene vraag

  Dakvenster – Lichtkoepel – Lichtstraten

  Ontdek via onderstaande galerij onze gerealiseerde werken

  ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

  We zijn actief binnen een straal tot 100 km rondom Poperinge maar de meeste van onze dakwerken zijn terug te vinden in Ieper, Heuvelland, Poperinge, Proven, Roesbrugge, Alveringem, Veurne, Diksmuide, Staden, Houthulst, De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Lombardsijde, Middelkerke, Oostende … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.