Koper- en zinkwerken dakwerken Plaisier

Dakwerken Plaisier is reeds jarenlang gespecialiseerd in het verwerken van zink en koper. Het plaatsen van nieuwe dakgoten zorgen voor de absolute afwerking aan uw dak.

Contacteer ons

Koper- en zinkwerken dakwerken Plaisier

Zinkwerken

Dak-en zinkwerken gaan hand in hand. Het plaatsen van nieuwe dakgoten zorgt voor de absolute afwerking van uw dak. Er zijn twee soorten dakgoten: hanggoten en bakgoten. Hanggoten zijn nagenoeg niet zichtbaar en worden bevestigd met haakjes. Hierin zijn verschillende modellen mogelijk. Bakgoten zijn vanaf de grond niet zichtbaar en kunnen alsook een verschillende afwerkingsgraad verkrijgen.

Ook voor herstellingen aan het zinkwerk kan u terug bij Dakwerken Plaisier.  Met de juiste kwalitatieve materialen zorgen we ervoor dat uw dak-en zinkwerken terug perfect inorde zijn. Aarzel niet ons te contacteren we helpen u graag verder bij uw keuze.

Kiezen tussen koper of zink?

Zink wordt meestal gebruikt voor dakgoten omdat de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is, ook is zink een uiterst duurzaam materiaal. Het wordt reeds jaren gebruikt voor onder meer hanggoten, afvoerbuizen en dakbekleding. Doordat het door een ervaren vakman wordt geplaatst kan u zeker zijn dat het zeer lang meegaat. Zo hebt u in de loop der jaren amper onderhoudskosten.

Koper is heel duurzaam. Ondanks het feit dat koper duurder is dan zink, kiezen heel wat mensen meer en meer voor deze materiaalsoort. Koper gaat levenslang mee, het oxydeert en beschermt zichzelf in de loop der jaren. Na verloop van tijd krijgen de koperen dakgoten een groene patina, dit zorgt voor een mooi esthetisch effect. De luxueuze uitstraling van koper maakt koperen dakgoten dan ook uitermate geschikt voor villa’s en herenhuizen.

Zink en Koper werken dakwerken Plaisier
Dakwerken Dimitri Plaisier
Contacteer ons vrijblijvend

U wenst een vrijblijvende offerte te verkrijgen voor uw project? Aarzel dan niet ons te contacteren op onderstaand formulier. We doen er alles aan om  u zo spoedig mogelijk te beantwoorden


    Aanvraag OfferteAlgemene vraag

    ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

    We zijn actief voor zinkwerken binnen een straal tot 100 km rondom Poperinge maar de meeste van onze  werken zijn terug te vinden in Ieper, Heuvelland, Poperinge, Proven, Roesbrugge, Alveringem, Veurne, Diksmuide, Staden, Houthulst, De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Lombardsijde, Middelkerke, Oostende … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.