Projecten en Realisaties Dakwerken Plaisier

Welkom op de pagina projecten en realisaties van Dakwerken Plaisier. Via deze pagina willen we u enkele realisaties van tevreden klanten tonen. We proberen deze pagina steeds zo up-to-date mogelijk te houden.  Wil u ook gebruik maken van onze diensten? Is uw dak ook dringend toe aan renovatie? Of wenst u ook een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw project? Aarzel dan niet ons te contacteren. We proberen steeds uw aanvraag binnen de 48u te beantwoorden.  Tot binnenkort , Dakwerken Plaisier

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een straal tot 100 km rondom Poperinge maar de meeste van onze dakwerken zijn terug te vinden in Ieper, Heuvelland, Poperinge, Proven, Roesbrugge, Alveringem, Veurne, Diksmuide, Staden, Houthulst, De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Lombardsijde, Middelkerke, Oostende … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

Contacteer Dakwerken Plaisier

Wil u ook gebruik maken van onze diensten? Is uw dak ook dringend toe aan renovatie? Of wenst u ook een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw project? Aarzel dan niet ons te contacteren. We proberen steeds uw aanvraag binnen de 48u te beantwoorden. 

Tot binnenkort , Dakwerken Plaisier


    Aanvraag OfferteAlgemene vraag