Isolatiewerken Dakwerken Plaisier

Een goed geïsoleerd dak dat voel je niet alleen in huis, maar ook op je energiefactuur. Je dak isoleren zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en dat de hitte buiten blijft in de zomer.

Contacteer ons

Uw dak isoleren?

Isolatiewerken Dakwerken Plaisier zorgt voor een goed geïsoleerd dak en dat voel je niet alleen in huis, maar ook op je energiefactuur. Je dak isoleren zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en dat de hitte buiten blijft in de zomer. Daardoor moet je verwarming en eventueel ook je airco minder hard werken. Dat voel je wanneer je je energiefactuur in de brievenbus krijgt. Dakwerken Plaisier voorziet zowel nieuwbouw- als renovatiepanden van de nodige dakisolatie.

Ons team krijgt voortdurend de nodige opleiding om correct te isoleren volgens de geldende dakisolatienormen. Zo garanderen we de perfecte plaatsing van elke isolatiesoort. Een optimale dakisolatie zorgt voor een flinke daling van de EPC-waarde van je huis en verhoogt zo de waarde van je woning.

 

Waarom investeren in dakisolatie / isolatiewerken ?

BESPARING

Je bespaart enorm op uw energiefactuur en hebt zo automatisch minder last van stijgende energieprijzen. In de zomer gaat ook uw airco vlugger de gevraagde temperatuur behalen. In de winter verlies je stukken minder warmte via je dak. 

EPC label

Door het correct plaatsen van de nodige isolatie in een hellend of plat dak krijgt uw woning automatisch een beter energielabel. Kort samengevat: uw woning stijgt telkens weer in waarde. 

Meer info

Aantrekkelijke premies

U kunt een premie krijgen van 35% van de investering als laatste factuur dateert van vóór 1 juli 2022 en u de premie aanvraagt tussen 1 oktober en 31 december 2022. De maximale premie bedraagt 4.025 euro. Het totale factuurbedrag van de categorie dak dat in aanmerking komt is minimaal 1.000 en maximaal 11.500 euro.

Meer info

Hellend dak isoleren

Een schuin dak isoleren kan zowel aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van uw dak gebeuren.  Dakwerken Plaisier komt graag eerst ter plaatse om uw situatie te bekijken. Zo kunnen we perfect aantonen welk systeem het beste past en waar u het beste resultaat zal verkrijgen.

Contacteer ons

Plat dak isoleren

Het isoleren van een plat dak vergt een totaal andere aanpak dan deze bij een schuin dak. Om een plat dak goed te isoleren zal men eerst moeten kijken naar de dakopbouw. Welke je moet kiezen, zal afhangen van de reeds aanwezige constructie en de vrije ruimte. Dakwerken Plaisier komt graag ter plaatste om de beste oplossing voor uw dak voor te stellen. Aarzel dus niet ons te contacteren.

Contacteer ons
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

U wenst een vrijblijvende offerte te verkrijgen voor uw project? Aarzel dan niet ons te contacteren op onderstaand formulier. We doen er alles aan om  u zo spoedig mogelijk te beantwoorden


    Aanvraag OfferteAlgemene vraag

    ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

    We zijn actief voor zinkwerken binnen een straal tot 100 km rondom Poperinge maar de meeste van onze  werken zijn terug te vinden in Ieper, Heuvelland, Poperinge, Proven, Roesbrugge, Alveringem, Veurne, Diksmuide, Staden, Houthulst, De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Lombardsijde, Middelkerke, Oostende … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.