Dakwerken Plaisier

Dakwerken Poperinge

Op zoek naar een dakwerker?

Dakwerken nodig te Poperinge? Wanneer je kiest voor Dakwerken Plaisier, kies je tegelijk voor een snelle en goede service. De werkzaamheden aan uw dak verlopen altijd zeer vlot en worden zeer correct uitgevoerd. Dimitri Plaisier komt persoonlijk bij u langs om een correcte prijsofferte op te stellen, volledig naar uw wensen. Iedere klant krijgt evenveel aandacht en een top service !

Ongeveer 30% van de warmte in uw huis gaat verloren via het dak. Een goeie reden om te investeren in degelijke isolatie! Alsook zijn wij gespecialiseerd in isolatiewerken. Gaat u bouwen of renoveren aarzel dan niet ons te contacteren. Uw dak laten isoleren door een geregistreerd aannemer is goedkoper dan zelf isoleren. Wij maken graag met u de berekening. Platte daken krijgen ook de meest duurzame afdichtingssystemen bij dakwerken Plaisier. EPDM zorgt voor een afgewerkt en duurzaam geheel.

U wenst een nieuw dak ? Of uw huidig dak te Poperinge is toe aan renovatie ? Aarzel niet en contacteer Dakwerken Plaisier. We helpen u graag verder..

Lees meer
nieuwbouw dakwerken plaisier
Zink en Koper werken dakwerken Plaisier

EPDM Poperinge – Dakwerken Poperinge

Roofing – EPDM

Roofing is de ideale toplaag voor een plat dak. Het biedt een uitstekende bescherming, maar heeft enig onderhoud nodig om optimaal te blijven beschermen. Roofing is een budgetvriendelijke oplossing voor uw platte daken. Ook wij verkiezen graag EPDM-rubber boven een traditionele roofing als dakbedekking voor een plat of licht hellend dak. Dankzij de hoge elasticiteit en de grote UV-bestendigheid behaalt EPDM probleemloos een levensduur van 50 jaar en meer.

EPDM wordt in één groot naadloos vlak aangebracht. Hierdoor is de waterdichtheid perfect ! Zelfs bij dakrenovatie kunnen we tewerk gaan met EPDM. Het dakrubber is het perfecte materiaal om uw oud dak te renoveren. Zo verkiezen we steeds ook voor het plaatsen van de nodige isolatie. Ook het onderhoud van een EPDM dak is zeer simpel. Ieder moment van het jaar is uw dak perfect beloopbaar en dit zonder risico op beschadiging. EDPM is wortelvast en geeft zaden dus geen kans te ontkiemen en uit te groeien tot planten.

Lees meer
EPDM Dakwerken Plaisier
EPDM Dakwerken Plaisier

Zinkwerken Poperinge – Dakwerken Poperinge

Zink – Koper

Zinkwerken

Dak-en zinkwerken gaan hand in hand. Het plaatsen van nieuwe dakgoten zorgt voor de absolute afwerking van uw dak. Er zijn twee soorten dakgoten: hanggoten en bakgoten. Hanggoten zijn nagenoeg niet zichtbaar en worden bevestigd met haakjes. Hierin zijn verschillende modellen mogelijk. Bakgoten zijn vanaf de grond niet zichtbaar en kunnen alsook een verschillende afwerkingsgraad verkrijgen.

Ook voor herstellingen aan het zinkwerk kan u terug bij Dakwerken Plaisier.  Met de juiste kwalitatieve materialen zorgen we ervoor dat uw dak-en zinkwerken terug perfect inorde zijn. Aarzel niet ons te contacteren we helpen u graag verder bij uw keuze.

Kiezen tussen koper of zink?

Zink wordt meestal gebruikt voor dakgoten omdat de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is, ook is zink een uiterst duurzaam materiaal. Het wordt reeds jaren gebruikt voor onder meer hanggoten, afvoerbuizen en dakbekleding. Doordat het door een ervaren vakman wordt geplaatst kan u zeker zijn dat het zeer lang meegaat. Zo hebt u in de loop der jaren amper onderhoudskosten.

Koper is heel duurzaam. Ondanks het feit dat koper duurder is dan zink, kiezen heel wat mensen meer en meer voor deze materiaalsoort. Koper gaat levenslang mee, het oxydeert en beschermt zichzelf in de loop der jaren. Na verloop van tijd krijgen de koperen dakgoten een groene patina, dit zorgt voor een mooi esthetisch effect. De luxueuze uitstraling van koper maakt koperen dakgoten dan ook uitermate geschikt voor villa’s en herenhuizen.

Lees meer
Zink en Koper werken dakwerken Plaisier
Zink en Koper werken dakwerken Plaisier

Isolatiewerken Poperinge – Dakwerken Poperinge

Uw dak isoleren?

Isolatiewerken Dakwerken Plaisier zorgt voor een goed geïsoleerd dak en dat voel je niet alleen in huis, maar ook op je energiefactuur. Je dak isoleren zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en dat de hitte buiten blijft in de zomer. Daardoor moet je verwarming en eventueel ook je airco minder hard werken. Dat voel je wanneer je je energiefactuur in de brievenbus krijgt. Dakwerken Plaisier voorziet zowel nieuwbouw- als renovatiepanden van de nodige dakisolatie.

Ons team krijgt voortdurend de nodige opleiding om correct te isoleren volgens de geldende dakisolatienormen. Zo garanderen we de perfecte plaatsing van elke isolatiesoort. Een optimale dakisolatie zorgt voor een flinke daling van de EPC-waarde van je huis en verhoogt zo de waarde van je woning.

Lees meer
Isolatiewerken Dakwerken Plaisier
Isolatiewerken Dakwerken Plaisier